Huib Stehouwer

Huib Stehouwer, samen met Remco van der Gaag eigenaar van Stenga en tevens eigenaar van MR-Spoor, loopt al lange tijd mee in de infrawereld. In 1981 begon Huib als monteur bij NS, waar Huib zijn kennis en ervaring in de spoorwereld in sneltreinvaart uitbreidde. Hij klom op naar managementfuncties waarin hij tientallen medewerkers aanstuurde in zijn dienstverband bij NS en bij aannemers als BAM en Strukton. In die rol deed Huib veel spraakmakende projecten in zowel binnen- als buitenland.

Ook in zijn vrije tijd is Huib graag in het buitenland: met zijn vrouw maakt hij regelmatig cruises door Europa en daarbuiten. Huib vindt het belangrijk om niet alleen in zijn vrije tijd, maar ook uit zijn werk, plezier te halen. Dit doet hij door zoveel mogelijk doelen te behalen. ‘Mijn doelstelling in een project is de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Door ervoor te zorgen dat er effectief en efficiënt gewerkt wordt, er korte lijnen zijn tussen projectmedewerkers en er daar door snel geschakeld kan worden. Zo kunnen we de beoogde resultaten behalen. Kwaliteit staat voor mij altijd op één,’ vertelt Huib.

Huib en Remco zijn samen eigenaar, maar hebben een goede taakverdeling. Huib: ‘Ik ben vooral betrokken bij de uitvoering. Remco levert meer binnenwerk. Zo vullen we elkaar perfect aan! We zijn dan ook vaak in verschillende functies betrokken bij dezelfde projecten. Dat maakt deze samenwerking extra mooi!’

Bekijk nu ook het LinkedIn-profiel van Huib!

huibstehouwer

Contact