Dimitri Witte

Dimitri Witte, vanaf de oprichting werkzaam bij Stenga, is bepaald geen onbekende in de rail- en infrasector. Sinds zijn vijftiende jaar is Dimitri al actief in deze sector. Als hoofdmonteur seinwezen was hij in dienst bij NS en daarna werkte Dimitri voor verschillende opdrachtgevers bij uiteenlopende infraprojecten. Hij had een veelzijdig takenpakket: van bouwmanager of bouwprocesleider tot uitvoeringsbegeleider. Zijn specialisme ligt bij het organiseren van een beheerste projectoverdracht en het realiseren, bewaken en navolgen van processen binnen een project.

Dimitri staat voor een plezierige samenwerking, maar dit moet nooit ten koste gaan van de kwaliteit van het werk. ‘Mijn doel is op een leuke manier goed werk leveren, met resultaten die voldoen aan de wens van de klant. Daarbij vind ik een prettige omgang met mensen erg belangrijk,’ licht Dimitri toe.

In zijn vrije tijd duikt Dimitri en loopt hij hard. Zie je Dimitri vaak voorbijkomen op social media? Dat kan kloppen! ‘Ik heb allerlei tools die mij helpen alle interessante zaken online te volgen en te delen. Makkelijk, interessant en vooral erg leuk!’

Bekijk nu ook het LinkedIn-profiel van Dimitri!

dimitri_witte_thumb

Contact